Egyik legújabb szörpünk, amit a zöld dió likőr ihletett, de feldobtuk egy kis almával és naranccsal is. Finom karácsonyi fűszeres, tökéletes kiegészítője az ünnepi finomságoknak, ételeknek. Csomagolása pedig a Diótörő rajongóknak kedvez mesés figuráival. Kóstoljátok meg!
2790 Ft + drs betétdíj (50Ft)
Elfogyott
Fogyaszthatjuk szörpként vízzel vagy szódával higítva, koktélok vagy sütemények alapanyagaként, limonádé, fröccs és jégkása ízesítéséhez, illetve forrón és teák ízesítéséhez is.
0,5 liter ajánlott hígítási aránya 1:7.
Száraz, hűvös helyen tároljuk! Felbontás előtt felrázandó utána pedig hűtőben tárolandó. Három héten belül fogyasszuk!
Zöld Dió, alma , narancs, cukor, víz, karácsonyi fűszerek (szegfűszeg, fahéj, csillagánizs, szerecsendió, kardamom), citromsav
ZÖLD DIÓ: Elsősorban nem egészségügyi hatása miatt fogyasztjuk, de a zöld dió figyelemreméltó c-vitamin – és vastartalommal bír, és a népi gyógyászat szerint máj-, gyomor- és vértisztító, gyomorerősítő, fertőtlenítő hatású, valamint segíti a vérszegénység, levertség elleni küzdelmet is. Ízkiemelőnek is kiváló, különböző húsokhoz, kacsához, libához és vadakhoz, de jó lehet főleg füstölt sajtok mellé is. A csonthéját még ki nem fejlesztett, zöld termés a zöld dió, amely csak akkor alkalmas fogyasztásra, ha belül még puha. Szedését és átválogatását az optimális hőmérsékleten való hosszú áztatás, a fűszerek gondos hozzáadása, a használt recept pontos követése és a hosszú érlelés követi. Ez körülbelül karácsonyra lesz a legfinomabb. Az eredmény: enyhén diós, fűszeres illatú és ízű, nem csak téli édes finomság.
A szörp sokoldalú, nem csak finom, frissítő üdítő, hanem koktélok alapanyaga is. Akár ízesíthetünk vele süteményeket, keverjük a krémbe vagy a tésztába és garantált az intenzív, mesés ízvilág. Pláne, ha a hozzá passzoló szörppel tálaljuk, a vendégek el lesznek ragadtatva. A siker érdekében megosztunk pár receptet, amiket mi is nagyon szeretünk.
All Rights Reserved © 2025 | CsupaSzörp