Megérkezett a Csupa Lekvárunk válogatásunk. Igazi klasszikus ízek, telis- tele csupa gyümölccsel. Süteményekbe is teheted, akár egy linzerbe, piskótalapok közé, de friss ropogós kenyéren is isteni finom. Kóstold meg!
7500 Ft
Lekvárjainkat fogyaszthatják egyszerűen kenyérre kenve, de süteményekbe is tehetjük, ha a recept azt kívánja, hiszen minden piskótát feldob, mellé pedig finom CsupaSzörpöket ajánlunk egy igazán természetes és finom reggelihez, ebédhez vagy uzsonnához.
Száraz, hűvös helyen tároljuk! Felbontás után hűtőben tárolandó. Három héten belül fogyasszuk!
EPER: Eper 78%, cukor, pektin, citromsav
SÁRGABARACK: Barack 79%, cukor, pektin, citromsav
SZILVA: Szilva 82%, cukor, pektin, citromsav
EPER: igazi tavaszi, kora nyári gyümölcs. Magas az antioxidáns-tartalma, a benne található vegyületek segítenek megelőzni bizonyos betegségeket és az öregedést is lassítják. Hasznos a szív- és érrendszeri megbetegedések, a cukorbetegség és bizonyos daganattípusok megelőzésében. Rengeteg vitamint tartalmaz, C-vitamin, B6-vitamin, de jelentős mennyiségű rost, kálium, jód, biotin, magnézium található benne. Fitonutriens-tartalmának köszönhetően gyulladáscsökkentő hatása is van.
SÁRGABARACK: A sárgabarackban található antioxidánsok segítenek a szervezetnek megküzdeni a környezeti toxinok káros hatásaival, és a szem egészségére is jó hatással vannak, ez annak köszönhető, hogy a gyümölcs nagy mennyiségben tartalmaz béta-karotint. Sok benne a C-vitamin Magas rosttartalma pedig segít eltávolítani a felesleges koleszterint, ami az artériák egészségére gyakorol jótékony hatást. A sárgabarack káliumtartalma segít a folyadékháztartás és a vérnyomás szabályozásában egyaránt.
SZILVA: rendkívül egészséges gyümölcs. A szilva alacsony kalóriatartalma mellett jelentős mennyiségű fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Hatékonyan enyhíthetik a székrekedést a bennük található magas rosttartalom és a szorbit miatt. Gazdagok antioxidánsokban, például C- és E vitaminban vagy béta-karotinban. Kálium, magnézium és K-vitamint tartalma miatt kiváló a csontok egészségének megőrzésében, csökkenti a csontokban található ásványi anyag elvesztését és aktívan támogatja a csontszerkezetet. Az antioxidánsok javíthatják a memóriát és az agy egészségét.
A szörp sokoldalú, nem csak finom, frissítő üdítő, hanem koktélok alapanyaga is. Akár ízesíthetünk vele süteményeket, keverjük a krémbe vagy a tésztába és garantált az intenzív, mesés ízvilág. Pláne, ha a hozzá passzoló szörppel tálaljuk, a vendégek el lesznek ragadtatva. A siker érdekében megosztunk pár receptet, amiket mi is nagyon szeretünk.
All Rights Reserved © 2025 | CsupaSzörp