Ilyet bizony nem kapsz máshol, legalábbis én még nem láttam sehol, csak nálunk. Piros-és fekete ribizli meghatározott arányú házasítása, ahol a fanyarság és a savanykásság a gyümölcsösséggel együtt kissé rusztikus, de egyben nagyon frissítő ízt ad.
2790 Ft + drs betétdíj (50Ft)
Fogyaszthatjuk szörpként vízzel vagy szódával higítva, koktélok vagy sütemények alapanyagaként, limonádé, fröccs és jégkása ízesítéséhez.
0,5 liter/1 liter ajánlott higítási aránya 1:7.
Száraz, hűvös helyen tároljuk! Felbontás előtt felrázandó utána pedig hűtőben tárolandó. Három héten belül fogyasszuk!
Fekete-és piros ribizli, cukor, víz, citromlé, citromsav
RIBIZLI: fanyar nyári gyümölcs, ami igazi vitaminbomba. Kiváló antioxidáns forrás, kiemelkedően magas C-vitamin tartalommal bír. Flavonid tartalmának köszönhetően daganatmegelőző hatása van. B1-, B2-, B6-vitaminokban gazdag, amik javítják a koncentrálóképességet, hasznos a zsírsavak lebontásában és méregtelenítésben, szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében. E-vitamin tartalma az immunrendszer erősítésében segít, ásványi anyagai közül a nátrium, kálcium, foszfor, magnézium és vas említésre méltó. A pirosribizli fogyasztása a csontok és fogak felépítését segíti. Igazán finom süteményekben és szörpnek elkészítve. Erősíti az immunrendszert és hatékonyan veszi fel a harcot az influenza és megfázásos tünetek ellen.
A szörp sokoldalú, nem csak finom, frissítő üdítő, hanem koktélok alapanyaga is. Akár ízesíthetünk vele süteményeket, keverjük a krémbe vagy a tésztába és garantált az intenzív, mesés ízvilág. Pláne, ha a hozzá passzoló szörppel tálaljuk, a vendégek el lesznek ragadtatva. A siker érdekében megosztunk pár receptet, amiket mi is nagyon szeretünk.
All Rights Reserved © 2025 | CsupaSzörp